Ole Romeny

Ole ter Haar-Romeny (20-6-2000) heeft zijn hele school loopbaan op de SSgN gezeten. Hij heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het examen te spreiden en heeft daarmee een mooi 5 havo diploma behaald. Ole speelt het liefst in de aanval. Hij staat onder contract bij NEC, maar in het seizoen 2020/21 speelt hij op huurbasis voor Willem2.

Op 19 Januari 2018 maakte hij zijn debuut in de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen Almere City.  In blessuretijd moest hij het veld verlaten na een rode kaart van scheidsrechter Kevin Blom. Daarmee is hij de jongste speler ooit in de Jupiler League die rood kreeg bij zijn debuut. De kaart werd na beroep geseponeerd.

Ole is Nederlands jeugdinternational. Hij speelde één wedstrijd voor Nederland onder 15 en kwam tevens uit voor Nederland onder 18, onder 19 en onder 20.

Behaalde prestaties

• 2018 Debuut Eerste divisie NEC