Veluws College

Waltersingel 130
7314 NX
Apeldoorn
T 055-3579825

grootte school

4039 leerlingen
Ingrid Lennips LOOT-coördinator
T 055 366 5633 i.lennips@veluwseonderwijsgroep.nl

opleidingssoorten

VMBO + Doorstroomklas Havo
Mavo (4 leerjaren), Havo, Atheneum, VWO+ (leerjaren 1 t/m 3)
Mavo (4 leerjaren), Havo, VWO 9leerjaren 1 t/m 3)
Havo, Atheneum, VWO+, Gymn+ (alle leerjaren)

specialisaties

Elos-school
Technasium

kengetallen

bekijk data

Veluws College Apeldoorn

Het Veluws College is een brede, katholieke scholengemeenschap. We hebben drie vestigingen in Apeldoorn: Cortenbosch, Mheenpark en Walterbosch en een oecumenische vestiging in Twello. Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de mavo, de havo, het atheneum en het gymnasium.

Het Veluws College daagt je uit!

Het Veluws College is een brede, katholieke scholengemeenschap. We hebben drie vestigingen in Apeldoorn: Cortenbosch, Mheenpark en Walterbosch en een oecumenische vestiging in Twello. Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de mavo, de havo, het atheneum en het gymnasium. Daarnaast is het Veluws College een Topsport Talentschool, wat betekent dat wij topsporters extra voorzieningen kunnen bieden.

Op het Veluws College scoor je altijd!

Sport je veel en graag? En doe je dit op hoog niveau? Dan ben je veel tijd kwijt aan wedstrijden, trainingen en vooral reizen. Als Topsport Talentschool bieden wij jou speciale faciliteiten aan, zodat je voldoende ruimte hebt om sport en school succesvol te combineren! Zo kun je bijvoorbeeld een flexibel lesrooster en uitstel of vermindering van huiswerk krijgen en gespreid examen doen.

Op die manier scoor jij als sporttalent twee keer: in de klas en in de sport!

Sporters per sport

Oud leerlingen

Freek van der Vlist Motorcross dames en heren

Behaalde prestaties

  • 2011 3e plaats NK KNMV Jeugd en 2e ONK KNMV
  • 2012 Nederlands Kampioen NK Jeugd 125CC
  • 2013 2013: (Kemea Reytec VdLaar YamahaTeam) KNMV 125CC ONK - Eindresultaat: OPEN NEDERLANDS KAMPIOEN EK 125CC - Eindresultaat: 6e plaats EK Lierop gewonnen !!!
  • 2014 (HSF Logistics Team) EMX250 ONK's (Eindresultaat 12e plaats), EK's en een de GP Valkenswaard gereden en punten gehaald met een 15e plaats (6 WK punten).
  • 2015 Redbull Kawasaki Team Woont dit jaar intern en is full-time bezig met de cross. Gaat dit jaar de EK's en ONK's EMX 250 rijden

Werkt samen met

Wij zijn aangesloten en werken samen met de volgende organisaties:
CTO Amsterdam

Video

Facebook