• /

Open-huis dag Topsport Talentenscholen

25/11/2015

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport….

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talentschool voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel. Het is dan in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talentschool, want overstappen van de ene naar de andere school, levert heel vaak problemen op.

Laat je daarom goed informeren en kom kijken op onze Topsport Talentschool! We nodigen jou en je ouders graag uit, om zelf te komen kijken wat we allemaal voor je kunnen doen!

We doen dat op de Nationale Topsport Talent dag die op alle Topsport Talentscholen in Nederland wordt gehouden op 25 november 2015.

Klik hier voor de folder over de Nationale Talent dag