NOC*NSF Talentdag

08/11/2015

NOC*NSF Talentdag  8 november
Papendal (Arnhem hal) en Dordrecht (Sportboulevard)
"Ik wist niet dat ik het in me had"

  • De Talentdag zal plaatsvinden op zondag 8 november op Papendal (Arnhemhal) en in Dordrecht (Sportboulevard). Op beide locaties zullen we gebruik maken van een grote indoorzaal en in Dordrecht ook van het 50m bad.
  • Deelnemende sportbonden in 2015 betreffen Atletiek, Baanwielrennen, Rugby Sevens, (Beach)Volleybal en Triathlon. Roeien is momenteel een twijfelgeval.
  • De gezochte profielen uit vorig jaar zijn ook dit jaar het uitgangspunt, namelijk Lang & Sterk, Snel & Explosief en Uithoudingsvermogen. Dit betekent concreet dat we op zoek zijn naar extreem lange jongeren, extreem snelle jongeren of jongeren met een enorm uithoudingsvermogen. Leeftijd tussen de 12-18 jaar.
  • Ivm de aanwezigheid van badwater zal alleen op de locatie Dordrecht het profiel Uithoudingsvermogen getest worden.
  • Na afloop van de Talentdag willen wij de jongeren zo snel mogelijk berichten over een mogelijk vervolg. Om deze reden zullen wij op korter termijn voor in de week van 9 november afzonderlijke afspraken inplannen met de sportbonden waarin we gezamenlijk de deelnemers kunnen doorlopen en vanuit de sportbonden horen met welke jongeren zij graag een vervolgtraject willen ingaan.

 Aanmelden of meer informatie?: "Ik wist niet dat ik het in me had"

 Contacpersoon NOC*NSF: Kayan Bool: kayan.bool@nocnsf.nl