• /

10/06/2016

10 juni Ledenraad overleg TTS in het NDC te Utrecht

Tijd: van 10.00 uur tot 15.30 uur

Adres: NDC den Hommel / Nationaal Denksport Centrum: Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht, 030 275 9988

Met de trein:

Hoog Catharijne ->

Neem de tram richting ‘Nieuwegein’ of ‘IJsselstein’.

• Uitstappen bij halte ’24 Oktoberplein Zuid’.
  • Loop terug richting het kruispunt met het ziekenhuis links van u en steek het kruispunt over.
  • Loop rechtdoor (onder de nieuwe flyover) totdat u het ‘Ibis Hotel’ aan uw linkerhand ziet.
  • Sla voor het ‘Ibis Hotel’ links af de Bizetlaan op (het verlengde hiervan is de Kennedylaan).
  • Loop deze gehele straat uit (u passeert ‘Aquacentrum den Hommel’ en een ‘ijzeren geopende poort’) tot aan het kanaal.
  • NDC den Hommel bevindt zich aan het einde van deze straat (Kennedylaan) rechts. Loopafstand 900 meter.
  • Het gebouw staat op 20 meter van het Amsterdam Rijnkanaal.)

reisafstand Station Utrecht met de twee buslijnen (oa lijn 25) om het kwartier (na 13 min uistappen bij West) daarna 600 m lopen naar NDC.